THE SMART TRICK OF تخریب ساختمان در تهران THAT NO ONE IS DISCUSSING

The smart Trick of تخریب ساختمان در تهران That No One is Discussing

The smart Trick of تخریب ساختمان در تهران That No One is Discussing

Blog Article

↑ «مجید عبدالباقی، برادر مالک «متروپل» در حمله مسلحانه کشته شد». صدای آمریکا. ۱ مرداد ۱۴۰۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۷-۲۳.

صفحه‌هایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند بیشتر بدانید مشارکت‌ها

الف – ساختمان بنایی با دیوار باربر : در این نوع سیستم سازه ای ابتدا سقف ساختمان از بالاترین طبقه شروع به تخریب میشود سپس نوبت دیوارها خواهد بود. همچنین در حین تخریب باید حتماً از شمع استفاده شود.

در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، بخش‌هایی از سازه باقیمانده ساختمان متروپل فروریخت. دو روز بعد، در ۲۵ شهریور ۱۴۰۱، اعلام شد که جسد کارگری که زیر آوار گرفتار شده و جان باخته بود پیدا شده است.

↑ «مأموریت رئیس مجلس به کمیسیون عمران برای پیگیری حادثهٔ متروپل آبادان». خبرگزاری باشگاه خبرنگاران. ۲ خرداد ۱۴۰۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۴.

ایجاد حریم بایستی طبق قانون دوازدهم مقررات ملی ساختمان و بخشنامه های شهرداری صورت بگیرد. از اینرو در این مرحله نیازمند گرفتن مجوز از شهرداری هستند .

ساعت ۱۳:۱۰: مأموریت آتش‌نشانان و امدادگران سازمان آتش‌نشانی اهواز بعد از ۱۲ روز به پایان رسید.

من قصد بازسازی ساختمان را دارم و در مرحله اول میخواستم تخریب کنم. شما بعد از تخریب ضایعات را هم میخرید و میشه از قیمت تخریب کم کنیم؟

↑ «ببینید

نام این فرد ساختمان در تهران رضا کریمی بود که ۱۸ سال داشت و از اتباع افغانستان بود.[۷۳]

وحیدی وزیر کشور در جمع خبرنگاران گفت: «در هیچ حادثه ای در کشور این میزان ماشین‌آلات متنوع و متعدد مهیا نشده است. تقریباً تمام تجهیزات لازم شامل انواع جرثقیل‌ها، بیل مکانیکی، برش پلاسمایی، کاتر و… به منظور آواربرداری به محل اعزام شده است و بیش از این تعداد، مکان حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان گنجایش حضور ماشین‌آلات را ندارد.»

حمایت گسترده مقام‌های جمهوری اسلامی از این فرد در حالی است که علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، پس از سه روز از وقوع حادثه متروپل در پیامش در این زمینه نوشت وظیفه پیگرد مقصران حادثه و مجازات عبرت‌آموز آنان با همکاری قوه قضاییه، «بر عهده همه ما مسئولان کشور است.» پیش از این هم گزارش‌هایی دربارهٔ روابط حسین عبدالباقی با مقام‌های منطقه آزاد اروند و دیگر مقام‌های آبادان منتشر شده است. بر اساس این گزارش‌ها، مالک متروپل با «ارتباطات خاص» خود با مقامات توانسته بود مجوز ساخت این ساختمان را دریافت کند و ضوابط فنی در ساخت آن رعایت نشده است.[۱]

↑ «تدفین مریم از جانباختگان متروپل». ایسنا. ۲۰۲۲-۰۵-۲۷. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۴.

به گفتهٔ مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان شرایط برای امداد مقداری سخت است و حضور مردم هم کار را مشکل‌تر می‌کند.

Report this page